OКТОМВРИСКО ПАТУВАЊЕ ДРАКУЛА ТУРА – 2 ноќевања
Друга дестинација, БУКУРЕШТ

почетна цена од 45 eur

Опис на понудата

OКТОМВРИСКО ПАТУВАЊЕ
ДРАКУЛА ТУРА – 2 ноќевања

ТЕРМИНИ:

11-ти Октомври (07.10.2017 – 11.10.2017 ) – За уплата до 30.09.2017 = за само … 2.790,оо денари

23-ти Октомври (20.10.2017 – 23.10.2017 ) – За уплата до 01.10.2017 = за само … 2.790,оо денари

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 94 € / 5.828,00мкд

Информации за понудата

  • Категорија: Екскурзии
  • Држава: Друга дестинација
  • Локација: БУКУРЕШТ
  • Превоз: Автобус
  • Сместување: Хотел/Ресорт
  • Огласот е виден 121 пат/и
  • Огласот е објавен на 25.09.2017 05:14

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад