Специјален „Last Minute“ попуст за смените Јонски брег, Халкидики и Неи Пори!!
Грција

почетна цена од 99 eur

Опис на понудата


Специјален „Last Minute“ попуст за смените Јонски брег, Халкидики и Неи Пори!!!

ЈОНСКИ БРЕГ - ПАРГА,ВРАХОС,ЛЕФКАДА

09.09.2017-16.09.2017- 7 ноќи
99 € / Цена по лице со вклучен превоз

ХАЛКИДИКИ И НЕИ ПОРИ

10.09.2017-17.09.2017- 7 ноќи
99 € / Цена по лице со вклучен превоз

Информации за понудата

  • Категорија: Летување
  • Држава: Грција
  • Превоз: Автобус
  • Сместување: Приватно сметување
  • Огласот е виден 136 пат/и
  • Огласот е објавен на 06.09.2017 05:06

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад