VAMOS A LA PLAYA ПАРАЛИА СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! - ЧЕТИРИ ЛИЦА ПЛАЌААТ, A ПЕТТО ЛИЦЕ (КОРИСТИ) ГРАТИС
Грција, ПАРАЛИЈА

почетна цена од 16 eur

Опис на понудата

VAMOS A LA PLAYA

ПАРАЛИА
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! - ЧЕТИРИ ЛИЦА ПЛАЌААТ, A ПЕТТО ЛИЦЕ (КОРИСТИ) ГРАТИС

термини: 23.07 и 02.08 (4 ЛИЦА + 1 ГРАТИС)
990 мкд - Цена на аранжман по лице

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:
- Автобуски превоз на дадена релација
- Придружник на патувањето

НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници.
- За овој аранжман важат општите услови на патување


ПОАЃАЊЕ:

03:30 ч. Состанок на групата на паркингот спроти хотелот "Holiday Inn" во Скопје.

04:00 ч. Поаѓање за Грција - Пиериа. Влез преку граничниот премин Богородица - Евзони.

Во зависност од граничните формалности, пристигнување во Паралија и паркирање на автобусот во близина на големата плажа. Слободен ден за сончање, капење, шопинг и индивидуални активности во најпознатото туристичко место во регионот Пиериа.
ВРАЌАЊЕ:

18:00 ч. (по грчко време) Состанок на групата на паркингот и заминување кон Македонија. Пристигнување во Скопје, во вечерните часови.
ПОАЃАЊЕ:

03:30 ч. Состанок на групата на паркингот спроти хотелот "Holiday Inn" во Скопје.

04:00 ч. Поаѓање за Грција - Пиериа. Влез преку граничниот премин Богородица - Евзони.

Во зависност од граничните формалности, пристигнување во Паралија и паркирање на автобусот во близина на големата плажа. Слободен ден за сончање, капење, шопинг и индивидуални активности во најпознатото туристичко место во регионот Пиериа.
ВРАЌАЊЕ:

18:00 ч. (по грчко време) Состанок на групата на паркингот и заминување кон Македонија. Пристигнување во Скопје, во вечерните часови.

Информации за понудата

  • Категорија: Екскурзии
  • Држава: Грција
  • Локација: ПАРАЛИЈА
  • Превоз: Автобус
  • Огласот е виден 155 пат/и
  • Огласот е објавен на 11.07.2017 08:03

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад