LAST MINUTE!
Грција, Неа Врасна

почетна цена од 250 eur

Опис на понудата

НЕА ВРАСНА
01.07-11.07.2012

OLIMPIC BEACH
03.07-12.07.2012


Информации за понудата

  • Категорија: Летување
  • Држава: Грција
  • Локација: Неа Врасна
  • Превоз: Сопствен превоз
  • Сместување: Приватно сметување
  • Огласот е виден 1217 пат/и
  • Огласот е објавен на 29.06.2012 07:14

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад