СПЕЦИЈАЛНИ СУПЕР ЦЕНИ ЗА КРАЈ НА СЕЗОНАТА ЛЕТО 2017!!!
Грција

почетна цена од 59 eur

Опис на понудата

СПЕЦИЈАЛНИ СУПЕР ЦЕНИ ЗА КРАЈ НА СЕЗОНАТА ЛЕТО 2017!!!

За крај на сезона и за последните смени за ова лето во Грција во Паралиа - Неи Пори од 17.09.2017 - 24.09.2017 и за Халкидики - Полихроно од 16.09.2017 - 23.09.2017 година.

ХАЛКИДИКИ - ПОЛИХРОНО - хотел АСПИДА

16.09.2017-23.09.2017- 7 ноќи
59 € / Цена по лице со вклучен превоз

ПАРАЛИА - вила ЛА МИРАЖ И НЕИ ПОРИ вила ДАНОС

17.09.2017-24.09.2017- 7 ноќи
59 € / Цена по лице со вклучен превоз

Информации за понудата

  • Категорија: Летување
  • Држава: Грција
  • Превоз: Автобус
  • Сместување: Приватно сметување
  • Огласот е виден 106 пат/и
  • Огласот е објавен на 11.09.2017 06:58

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад