ULTRA LAST MINUTE -ЛЕТО 2017 - УЖИВАЊЕ НА ПЛАЖА !!! ПЛАТАМОНА - Вила DIMITRIS 09.08.2017 – 18.08.2017- 9 ноќи
Грција, ПЛАТАМОНА

почетна цена од 199 eur

Опис на понудата

Информации за понудата

  • Категорија: Летување
  • Држава: Грција
  • Локација: ПЛАТАМОНА
  • Превоз: Автобус
  • Сместување: Приватно сметување
  • Огласот е виден 166 пат/и
  • Огласот е објавен на 07.08.2017 07:41

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад