ULTRA LAST MINUTE -ЛЕТО 2017 - УЖИВАЊЕ НА ПЛАЖА !!!
Грција, LEPTOKARIA

почетна цена од 161 eur

Опис на понудата

ULTRA LAST MINUTE -ЛЕТО 2017 - УЖИВАЊЕ НА ПЛАЖА !!!

Информации за понудата

  • Категорија: Летување
  • Држава: Грција
  • Локација: LEPTOKARIA
  • Превоз: Автобус
  • Сместување: Приватно сметување
  • Огласот е виден 166 пат/и
  • Огласот е објавен на 17.07.2017 09:14

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад