НЕДЕЛА НА НЕМО!!! СМЕСТУВАЊЕ СО НАЈВИСОКА ОЦЕНА НА Booking! НAЈДОБРИОТ BEACH BAR ВО ПОЛИХРОНО!!!
Грција, POLIHRONO

почетна цена од 399 eur

Опис на понудата

НЕДЕЛА НА НЕМО!!! СМЕСТУВАЊЕ СО НАЈВИСОКА ОЦЕНА НА Booking! НAЈДОБРИОТ BEACH BAR ВО ПОЛИХРОНО!!!

Информации за понудата

  • Категорија: Летување
  • Држава: Грција
  • Локација: POLIHRONO
  • Превоз: Автобус
  • Сместување: Приватно сметување
  • Огласот е виден 192 пат/и
  • Огласот е објавен на 17.07.2017 06:46

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад