ULTRA LAST MINUTE -ЛЕТО 2017 - УЖИВАЊЕ НА ПЛАЖА !!!
Грција, ЛЕПТОКАРИЈА

почетна цена од 143 eur

Опис на понудата

ULTRA LAST MINUTE -ЛЕТО 2017 - УЖИВАЊЕ НА ПЛАЖА !!!

Информации за понудата

  • Категорија: Летување
  • Држава: Грција
  • Локација: ЛЕПТОКАРИЈА
  • Превоз: Автобус
  • Сместување: Приватно сметување
  • Огласот е виден 197 пат/и
  • Огласот е објавен на 13.07.2017 07:17

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад