АКЦИЈА !!! АКЦИЈА !!! ПОСЛЕДНИ СОБИ!!!АКЦИЈА !!! АКЦИЈА !!! ПОСЛЕДНИ СОБИ!!! -ЛЕТО 2017 - УЖИВАЊЕ НА ПЛАЖА !!! НЕИ ПОРИ 16.07.2017- 23.07.2017 - 7 ноќи
Грција, НЕИ ПОРИ

почетна цена од 139 eur

Опис на понудата

АКЦИЈА !!! АКЦИЈА !!! ПОСЛЕДНИ СОБИ!!!АКЦИЈА !!! АКЦИЈА !!! ПОСЛЕДНИ СОБИ!!! -ЛЕТО 2017 - УЖИВАЊЕ НА ПЛАЖА !!!

НЕИ ПОРИ

16.07.2017- 23.07.2017 - 7 ноќи
139 € / Цена по лице со вклучен превоз во студио
159 € / Цена по лице со вклучен превоз во апартман

НАПОМЕНА : Во апартманот 3-тото и 4 - тото лице плаќа фиксно 35€ За сопствен превоз, цената не се намалува


- Поаѓањето е на денот објавен во табелата, состанок на група во 03.30часот, поаѓање во 04.00часот на паркингот спроти х.Холидеј Ин.

- Патничкото осигурување е задолжително и НЕ е вклучено во цената.

- Цените се изразени во евра, уплатата е исклучиво во денараска противвредност (1евро=62мкд).

Информации за понудата

  • Категорија: Летување
  • Држава: Грција
  • Локација: НЕИ ПОРИ
  • Превоз: Автобус
  • Сместување: Приватно сметување
  • Огласот е виден 170 пат/и
  • Огласот е објавен на 13.07.2017 05:50

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад