L A S T M I N U T E !!! -ПОСЛЕДНИ СОБИ - ГРЦИЈА ЛЕТО 2017 !!!
Грција, КАСАНДРА

почетна цена од 259 eur

Опис на понудата

L A S T M I N U T E !!!ПОСЛЕДНИ СОБИ - ГРЦИЈА ЛЕТО 2017 !!!

Информации за понудата

  • Категорија: Летување
  • Држава: Грција
  • Локација: КАСАНДРА
  • Превоз: Сопствен превоз
  • Сместување: Приватно сметување
  • Огласот е виден 392 пат/и
  • Огласот е објавен на 12.06.2017 10:55

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад