ПРОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ- ПОДГРАДЕЦ - АЛБАНИЈА
Албанија, ПОДГОРЕЦ

почетна цена од 16 eur

Опис на понудата

ПРОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ
ПОДГРАДЕЦ - АЛБАНИЈА
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 1.000,00
07.05.2017

Програма:
Тргнување од паркинг кај Вип Хотел, наспроти Скопски Саем, во 7:00 часот (собирање на група 6:45 ч.)
Прво застанување Св.Наум.
Прошетка низ Подградец
Посета на селото Лин и разглед на полуостровот со
Тргнување кон Скопје во попладневните часови.

Прошетка околу Охридско Езеро! Истражете го нашиот бисер од сите страни – посета на Св. Наум, Подградец и полуостровот Лин (Албанија)
(еднодневна посета)
Подградец е единствениот град покрај самото Охридско Езеро од Албанска страна. Се наоѓа на само 5км од Македоска граница. Во него живеат околу 20,000 жители.

Лин е мало село во источна Албанија, сместено на мал полуостров покрај Охридско Езеро. Се наоѓа на 10км од Струга. Најблиска населба на Лин е македонското село Радожда.

Информации за понудата

  • Категорија: Екскурзии
  • Држава: Албанија
  • Локација: ПОДГОРЕЦ
  • Огласот е виден 222 пат/и
  • Огласот е објавен на 21.04.2017 10:06

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад