1 - ви МАЈ - ПАРАЛИА/ОЛИМПИК БИЧ
Грција, PARALIA

почетна цена од 32 eur

Опис на понудата

1 - ви МАЈ - ПАРАЛИА/ОЛИМПИК БИЧ

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 2.000,00 денари
30.04-01.05.2017
Автобус / 2 дена / 1 ноќевања

Понудата вклучува:
Едно ноќевање во Паралија/Олимпик Бич
Превоз на наведените локации
Опис на програмата:
Поаѓање во 06.00 часот
Сместување во приватни вили
Слободно време за индивидуални активности
Вториот ден напуштање на вилите и тргнување кон Скопје во 18 часот

Информации за понудата

  • Категорија: Екскурзии
  • Држава: Грција
  • Локација: PARALIA
  • Превоз: Автобус
  • Сместување: Приватно сметување
  • Огласот е виден 221 пат/и
  • Огласот е објавен на 21.04.2017 08:14

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад