1 - ви МАЈ - Еднодневна посета на водопадот Керанос - најголемиот водопад во Воден
Грција, ЛУТРАКИ

почетна цена од 16 eur

Опис на понудата

1 - ви МАЈ - Еднодневна посета на водопадот Керанос - најголемиот водопад во Воден
Лутраки и Воден

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 1.000,00 денари
29.04.2017 - Автобус

Програма:
Тргнување од паркинг кај Вип Хотел, наспроти Скопски Саем, во 5:00 часот (собирање на група 4:45 ч.)
Патување преку граничниот премин Богородица / Евзони
Предвидено време за пристигнување во Лутраки околу 10:00 ч.
Време за индивидуални активности, како и можност за посета на бањите (за влез во бањите се доплаќа на лице место 2 евра од лице)
Во 14:00 ч. тргнување за Воден
Разглед на водопадите и градините и слободно време за индивидуални активности
Тргнување кон Скопје во 17:30 ч.
Посета на Free Shop

Информации за понудата

  • Категорија: Екскурзии
  • Држава: Грција
  • Локација: ЛУТРАКИ
  • Превоз: Автобус
  • Огласот е виден 285 пат/и
  • Огласот е објавен на 21.04.2017 07:53

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад