ТАСОС - ЛЕТО 2017 !!! - Вила „МАRY“ – Скала Сотира
Грција, TASOS, SKALA SOTIRA

почетна цена од 80 eur

Опис на понудата

ТАСОС - ЛЕТО 2017 !!!
⛱♨️️⛱♨️️⛱ - Вила „МАRY“ – Скала Сотира ⛱♨️️⛱♨️️⛱

26.05-02.06.17 - 7 ноќи
80 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/2студио
90 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/3студио
115 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/4АПП
02.06-09.06.17 - 7 ноќи
100 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/2студио
110 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/3студио
135 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/4АПП
09.06-16.06.17 - 7 ноќи
115 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/2студио
120 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/3студио
150 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/4АПП
16.06-23.06.17 - 7 ноќи
130 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/2студио
135 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/3студио
165 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/4АПП
23.06–02.07.17 - 9 ноќи
320 € / Цена за наем на 1/2студио
330 € / Цена за наем на 1/3студио
430 € / Цена за наем на 1/4АПП
02.07-11.07.17 - 9 ноќи
390 € / Цена за наем на 1/2студио
410 € / Цена за наем на 1/3студио
515 € / Цена за наем на 1/4АПП
11.07-20.07.17
430 € / Цена за наем на 1/2студио
450 € / Цена за наем на 1/3студио
555 € / Цена за наем на 1/4АПП
20.07-29.07.17
430 € / Цена за наем на 1/2студио
450 € / Цена за наем на 1/3студио
555 € / Цена за наем на 1/4АПП
29.07–07.08.17
430 € / Цена за наем на 1/2студио
450 € / Цена за наем на 1/3студио
555 € / Цена за наем на 1/4АПП
07.08-16.08.17
430 € / Цена за наем на 1/2студио
450 € / Цена за наем на 1/3студио
555 € / Цена за наем на 1/4АПП
16.08-25.08.17
420 € / Цена за наем на 1/2студио
440 € / Цена за наем на 1/3студио
525 € / Цена за наем на 1/4АПП
25.08–01.09.17 - 7 ноќи
135 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/2студио
150 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/3студио
195 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/4АПП
01.09–08.09.17 - 7 ноќи
130 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/2студио
140 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/3студио
160 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/4АПП
08.09-15.09.17 - 7 ноќи
120 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/2студио
135 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/4студио
145 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/4АПП
15.09-22.09.17 - 7 ноќи
110 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/2студио
120 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/4студио
130 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/4АПП
22.09-29.09.17 - 7 ноќи
90 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/2студио
95 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/4студио
100 € / Цена по лице со вклучен превоз во 1/4АПП


Напомена:
Смените со * се однесуваат на 7 ноќевања со вклучен превоз по лице. (трето и четврто лице – БЕСПЛАТНО – плаќа само превоз доколку користи)
Смените без * се однесуваат на наем на цел апартман/студио за 9 ноќевања без вклучен превоз
За резервирани два последователни аранжмани одобруваме 10% попуст на втората смена
За хигиената во студијата/апартманите во текот на престојот се грижат самите корисници
Во секое од студијата/апартманите има комплетно опремена кујна за онолку лица колку што има во студиото/апартманот
Доплата за користење на клима уред: 5€ за студио; 8€ за цел апартман – на ден (2 клима уреди во апартмнот)
Постелнината во апартманите/студијата се менува еднаш за време на престојот
Сместување во студијата/апартманите е во 14 часот по локално време а напуштање на студијата/апартманите е во 09 часот по локално време
Цените се изразени во ЕУР за плаќање во денарска противвредност 1 € = 62 денари.
При користење на сопствен превоз, цената за пакет аранжманите означени со * се намалува за 20€.
Цената на превозот на релација Скопје – Тасос – Скопје изнесува:
возрасни: 50 €
деца од 2 до 12 години: 35 €
деца до 2 години: БЕСПЛАТНО (не користи седиште)

Напомена:
огласно законот и правилата во Р. Грција, базенот во вилата има работно време кое гостите треба да го почитуваат.
забрането е консумирање на пијалоци на базен доколку не се купени од барот на вилата

Информации за понудата

  • Категорија: Летување
  • Држава: Грција
  • Област: TASOS
  • Локација: SKALA SOTIRA
  • Превоз: Автобус
  • Сместување: Приватно сметување
  • Огласот е виден 295 пат/и
  • Огласот е објавен на 20.04.2017 11:17

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад