ТАСОС - ЛЕТО 2017 !!! - Хотел ” ALOE ” Скала Потамиа
Грција, TASOS, SKALA POTAMIA

почетна цена од 150 eur

Опис на понудата

ТАСОС - ЛЕТО 2017 !!!
Хотел ” ALOE ” Скала Потамиа

26.05-02.06.17 - 7 ноќи
195 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
220 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
235 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

02.06-09.06.17 - 7 ноќи
240 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
255 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
269 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

09.06-16.06.17 - 7 ноќи
260 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
275 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
289 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

16.06-23.06.17 - 7 ноќи
275 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
290 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
305 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

23.06–02.07.17 - 9 ноќи
365 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
380 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
395 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

02.07-11.07.17 - 9 ноќи
390 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
420 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
435 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

11.07-20.07.17 - 9 ноќи
410 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
450 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
465 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

20.07-29.07.17 - 9 ноќи
430 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
480 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
495 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

29.07–07.08.17 - 9 ноќи
430 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
480 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
495 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

07.08-16.08.17 - 9 ноќи
430 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
480 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
495 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

16.08-25.08.17 - 9 ноќи
395 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
440 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
455 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

25.08–01.09.17 - 7 ноќи
290 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
310 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
325 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

01.09–08.09.17 - 7 ноќи
260 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
280 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
295 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

08.09-15.09.17 - 9 ноќи
220 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
240 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
255 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

15.09-22.09.17 - 7 ноќи
190 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
215 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
229 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

22.09-29.09.17 - 9 ноќи
150 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/2 соба (2 лица)
220 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/3 соба (3 лица)
235 € / Цена по лице на база НВ ( појадок и вечера) во 1/4 соба (4 лица)

Напомена:
Цените во табелата се по лице за 7 или 9 полупансиони, за минимум 2 лица во соба
1-во дете 0-11,99 год. во соодветен тип на соба со двајца возрасни – БЕСПЛАТНО
2-ро дете 2-5,99 год. во соодветен тип на соба со двајца возрасни – БЕСПЛАТНО
2-ро дете 5,99-11,99 год. во соодветен тип на соба со двајца возрасни – плаќа 30% од цената во табелата
Трет возрасен – плаќа 70% од наведената сума
Во цената на аранжманите е вклучено користењето на клима уредот
Сместување во собите е по 14 часот по локално време, а напуштање на собите до 09 часот по локално време
Цените се изразени во ЕУР за плаќање во денарска противвредност 1 € = 62 денари.

Цената на превозот на релација Скопје – Тасос – Скопје изнесува:
возрасни: 50 €
деца од 2 до 12 години: 35 €
деца до 2 години: БЕСПЛАТНО (не користи седиште)


Хотел-апартман „ALOE“ – Скала Потамиа (понудата се однесува за услуга полупансион)
Хотелот се наоѓа на само 130 метри од GOLDEN BEACH во Скала Потамиа опкружен со борова шума. Студиата се 1/3 и 1/4 располагаат со комплетно опремена кујна, бања, ТВ и клима уред чие користење е вклучено во цената. Од сезона 2017, понудата на Фалкон Травел за хотел Алое е зголемена и со хотелските А – категорија на соби со кои располага овој капацитет (без кујна). Понудата за истите е со појадок и вечера. Хотел Алое како и неколку други вили на барање на задоволните гости е дел од нашата понуда неколку години. Проверете и сами.
ОБЈЕКТОТ Е КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН (МАРТ 2015). На располагање на гостите има и базен кое користење е вклучено во цената
http://www.aloe-hotel.gr/en/

Информации за понудата

  • Категорија: Летување
  • Држава: Грција
  • Област: TASOS
  • Локација: SKALA POTAMIA
  • Превоз: Сопствен превоз
  • Сместување: Хотел/Ресорт
  • Огласот е виден 291 пат/и
  • Огласот е објавен на 20.04.2017 10:51

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад