Маркетинг

 

Mаркетинг на Odmori.mk

Интернет со својата неверојатна експанзија стекнува огромна популарност кај огласувачите, како медиум со голем број предности над останатите медиуми.

Најпогодна цена

Во споредба со останатите медиуми (летоци, плакати, билборди, весници, ТВ и радио), Вашиот маркетинг буџет може да се искористи многу порационално. За многу помалку средства, Вашата реклама ќе дојде до многу повеќе посетители. Односот цена/посетител е неспоредлив во корист на интернет маркетингот.

Брзи резултати

Огласувањето преку интернет Ви носи резултати веднаш и нив можете да ги следите од минута во минута.

Кратко време за организирање кампања

Маркетинг кампањата, од идеја до реализација, може да се оствари дури и за еден ден.

 

Флексибилност

Вашата реклама на интернет може да се менува и прилагодува во текот на целата кампања и тоа речиси без трошоци.

Достапност

Рекламата е активна и присутна 24 часа дневно до сите корисници на интернет без оглед на нивната географска локација.

Големи можности

Интернетот како нов маркетинг медиум, носи нови можности за огласување кои не постојат во класичните медиуми. Интерактивните и необични кампањи се одличен начин да се привлече вниманието на посетителите.

Цени

Голем банер – позиција број 1  на почетна страна – 100 евра/месечно
Мал банер – позиција број 2 на почетна страна – 50 евра/ месечно
Мал банер – позиција број 2+3 на почетна страна  и на секоја друга страна – 70 евра/ месечно
Мал банер – позиција број 3 на секоја друга страна страна – 35 евра/ месечно
 
Попусти
2 месеци– 10%
3 месеци– 15%
4 месеци – 20%
Повеќе од 4 месеци  30%
Сребрен спонзор – присутен  со голем банер (позиција 1) и внатрешен банер (позиција 3)
Златен спонзор – Присутен со голем банер (позиција 1) , мал банер (позиција 2) и внатрешен мал банер (позиција 3)
 
Во цените не е вклучен 18% ДДВ
Резервацијата на позиција се врши  7 дена пред објавување
Вкупната сума се уплатува пред банерот да биде објавен
Понудата не вклучува изработка на рекламен банер
 

Контактирајте не!