Туристичка Агенција Орбита

Орбита е туристичка агенција основана во 1999 година како професионалната заинтересираност на основачот и директор , господинот Звонко Ширкоски. Денес агенцијата поседува лиценца "А" за вршење на туристичка дејност одобрена од Министерство за економија на Република Македонија.

 

Одделот за странски туризам работи со организирани екскурзии според барање на групи или поединци, индивидуални патувања за хотелско сместување, авионски, автобуски и бродски превоз.

 

Одделот за домашен туризам нуди услуги за посета на Македонија, хотелско сместување, превоз и туристички водич.

Нашите вработени поседуваат меѓународни IATA курсеви за резервација, продажба и издавање на авионски билети.Видете ги нашите понуди