Soko Travel Delcevo

 

Туристичката агенција Соко травел од Делчево е носител на ЛИЦЕНЦА Б за вршење на туристички услуги.

Патувања во странство, патувања во државата. По ексклузивни цени со најдобри понуди на содржини. Дестинации од вашите соништа. На дофат на секого. Примамливи аранжмани за сите светски познати туристички дестинации,

  • Резервација на авионски билети,
  • организација на автобуски тури во Република Македонија и странство, 
  • Најбогата понуда на аранжмани за зимување во најпознатите зимски центри,
  • Аранжирање на вашиот летен одмор од соништата,
  • Туристички посети на западноевропските метрополи во соработка со светски познатите туристички агенции и тур оператори,
  • Специјални понуди за вас и вашите бизнис соработници
  • Фамилијарни пакети во согласност со сечиј буџет
  • Оптимализација на вашиите потреби, желби и можности, за да го добиете максимумот за вредноста на вашите финансии
1.Екскурзии до познатите европски градови,Турција и светата земја  ИЗРАЕЛ!
2.Секојдневно организација на еднодневни екскурзии до:

-БАНСКО

-РИЛСКИ МАНАСТИР

-САНДАНСКИ.

-СМОЛАРСКИ ВОДОПАДИ

-КРУШЕВО.

-ДОЈРАН и др

 

3.Резервации и хотелско сместување

4.Летни и зимски одмори

5.Авионски и автобуски билети за сите дестинации

6.Организирање на конгреси и семинари

7.Комплетни туристички услуги

8..Специјална понуда за претстојниот период -Летувања 2012-:

ГРЦИЈА

ТУРЦИЈА

БУГАРИЈА

АЛБАНИЈА

ГРНА ГОРА

ХРВАТСКА

МАКЕДОНИЈА и др.

soko travel logo

 


 

 Видете ги нашите понуди