САВАТОУРС

Зошто ние имаме вакви ниски цени?

 Најниска цена 
Знаеме дека се наоѓаме во глобална тешка економска клима, па ги намаливме нашите цени. 

 Директна соработка 
САВАТОУРС работи директно со најголемите тур-оператори и со поврзани хотели ,нивните понуди ги објавуваме на нашата веб страна.

 Обемот на продажбите 
Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива. 

 Иднината е ONLINE 
САВАТОУРС сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Зошто го избравте САВАТОУРС

 Брзо најдете она што ви треба 
САВАТОУРС ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување. 

 Up-to-date информации 
САВАТОУРС останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

 Плаќање преку интернет 
Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари. 

 Сите информации на едно место 
САВАТОУРС е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.

 Видете ги нашите понуди