САРА ТРАВЕЛ

САРА ТРАВЕЛ

Барате сериозна туристичка агенција со докажани способности и квалитет? Вие сте на правото место!Слободно контактирајте не, ви стоиме на располагање во секое време.
 
КОНТАКТАдреса: Бул. Кочо Рацин, бр.26, 1000, Скопје
Телефон 1: +389(0) 2 3222-550 Телефон 2: +389(0) 2 3233-060
Дежурен тел:+389(0)78 363 928
Е-маил: contact@saratravel.com.mk Е-маил: bookingsaratrel@gmail.com


Видете ги нашите понуди