Туристичка Агенција Сафари

Туристичка Агенција Сафари

Скопје: 02 3101 999

Струмица: 034 345 335

 

 

Туристичката агенција Сафари постои од 1989 година и е една од првите приватни туристички агенции во Македонија.

The travel agency Safari exists since 1989 and is one of the first private travel agencies in Macedonia.

 

 Видете ги нашите понуди