Маj Травел Консулт Струмица

Маj Травел Консулт Струмица

My Travel Consult е специјализирана во организацијата на туристички програми, патувања, одмор, конгресни и семинари патувања и патнички услуги во Македонија и Бугарија!.

MyTravel Consult е специализирана в организацията на културно-познавателни туристически програми, екскурзии, почивки, конгресни и семинарни пътувания и пътнически услуги в Македония.

Разполага със собствени хотелски бази в Македония и България !

 

078998748Видете ги нашите понуди