ГЛОБУС ТРАВЕЛ СЕРВИС

Туристичката агенција Globus Travel Service ви нуди, сите видови аранжмани по најповолни цени. Вршиме резервација на авио билети за сите светски дестинации, како и автобуски превоз, индивидуални и групни патувања, летни и зимски аранжмани.

За повеќе детали дојдете во нашите простории кои се наоѓаат на Булевар 1ви Мај 175 Битола, покрај реката Драгор над добро познатиот дрвен мост, или контактирајте не на следните телефони:

тел. +389 (0)47-553-666
факс. +389 (0)47-553-660

или преку Skype: globustravelservice.Видете ги нашите понуди