Falcon travel

 

Туристичката агенција “Фалкон Травел” во своето 17 годишно постоење и искуство во работата од областа на туризмот, со високата професионалност и квалитетна понуда ја стекна довербата на голем број клиенти. Со цел да ја задржиме довербата на постојните,но и да ја прошириме нашата соработка со нови клиенти, тимот на“Фалкон Травел” постојано ги следи современите туристички текови и секогаш е подготвен да ги понуди своите туристички услуги.

Следејќи ги современите светски трендови во организирање на патувањата, ТА Фалкон Травел организира:

 • Туристички аранжмани
 • Туристички екскурзии
 • Хотелско сместување
 • Научни екскурзии
 • Организирање на семинари, конгреси и конференции во
  земјата и во странство
 • Изнајмување на техничка опрема и стручно лице за техничка
  подршка за потребите за семинар
 • Организирање на саеми во земјата и во странство
  Превоз со минибус / автобус
 • Изнајмување на минибус / автобус
 • Авионски карти за сите дестинации во светот

Контакт: info@falcon.com.mk
Фалкон Травел – вистински партнер за организирање на туристички патувања

 

 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

FALCON Tourist Enterprises
Димитрие Чуповски 22 1000 Скопје, Македонија
тел: 389 2 24 5555 9 / 389 2 24 6321 0
моб: +389 71 34 14 10
факс: 389 2 24 5555 3
info@falcon.com.mk

FALCON – Битола
Климент Охридски 1/1-1, Пелагонка 2, Битола, Македонија
тел: 389 47 251 660 / 389 47 251 661 
моб:+389 78 240 872
info@falcon.com.mk


Видете ги нашите понуди