ЕТНО Куќа - КРУШЕВО

ЕТНО Куќа - КРУШЕВО

Уживајте во убавините на Крушево, во апартмани со традиционален мебел ...Етно Куќа е сместена во центарот на Крушево.

ЕТНО Вила е реновирана стара Влашка куќа изградена во 1875 година. Имаме 2етно апартмани и 3 етно соби со паркинг, бесплатен Wi-Fi интернетВидете ги нашите понуди