DEMA Travel
DEMA Travel
 
ул.Гоце Делчев 80, Куманово
+389 31 430 444  / +389 70 258 418
info@dematravel.mk
Туристичка агенција „ДЕМА Травел“ е основана во 2000 год. како приватно претпријатие и е една од водечките туристички агенции во Куманово. Во текот на изминатите години, успешно и квалитетно ги обезбедува сите потребни услуги од резличните сектори, како што се: Организирање на патувања, Хотелски резервации во Земјата и во Странство, Семинари, Организација и изведба на ученички екскурзии, резервации и продажба на авио билети, со сите авиокомпании. За нашиот квалитет и услуга зборуваат голем број на задоволни, долгогодишни клиенти, пријатели и партнери, кои сеуште се наши редовни корисници. Повелете во нашата Туристичка агенција и бидете дел од СЕМЕЈСТВОТО ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ


Видете ги нашите понуди